sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen virallinen turistipäivä Kroatiassa




Bok! Tänään olemme saanet sopeutua eilisten lentojen jälkeen itse maantapoihin ja sen mielenkiintoiseen ympäristöön ja kulttuuriin. Me tytöt heräsimme aamulla klo 8:30 ja lähdimme hotellin aamupalaa syömään kello yhdeksän jälkeen. Hotellin aamupala oli monipuolinen ja runsas. Myös hotellilla tarjoiltu kahvi oli todella hyvää, siihen nähden minkä kuvan olimme toisten puheista saaneet.

Aamupäivästä me lähdimme koko porukalla pääkaupunkiin Rauno opettajan "oppaan"  opastuksella kiertelemään Zagrebin paikallisia nähtävyyksiä. Pääsimme kaikki ensimmäistä kertaa matkustamaan paikallisilla trameilla. Aamupäivä meni sutjakkaan nopeasti. Kun olimme käppäileet jonkun aikaa yhdessä laitoimme porukan kahtia, ja niin me tytöt lähdimme shoppaillemaan ja pojat taas kahvilaan ennen kuin lähdimme koko porukalla syömään lounasta. Söimme lounasta hienossa Kroatialaisessa ravintolassa, josta sai hyvää palvelua. :) 

Kun pääsimme takaisin hotellille, kävimme tyttöjen kanssa kahvilla hotellin kahviossa. Minä (Reeta) ja Julia tilasimme latet, jotka maistuivat erittäin hyvin pitkän kaupunkireissun jälkeen! Ennen illallista päätimme vielä kolmistaan lähteä kiertelemään hotelliin lähistöllä olevia katuja. Meillä oli hauskaa! 

Ja niin alamme saada tämän ensimmäisen vietetyn päivän Kroatiassa purkkiin. Nähdään taas seuraavissa tunnelmissa! Näin kuittaa Reeta kaikkien oppilaiden puolesta! Loppuun vielä laitamme kuvia päivän tunnelmista. 

Vasemmalta: Toni, Jari, Susanna, Julia, Lauri, Reeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti